Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

If you've got your system running near to perfect then you can share your success story here.
#50684
Followed instructions in https://vanilla.amd-osx.com/
Chose 10.14.6 (18G87)
Clover version 5045
Aug 2019 15h config.plist (Inject Nvidia checked)

kexts used:
-​ RealtekRTL8111
- FakeSMC
- Lilu
- NullCPUPowerManagement
- WhateverGreen
- XLNCUSBFix
- VoodooHDA

UEFI Drivers used in Clover
- ApfsDriverLoader
-AptioMemoryFix
-AudioDxe
-DataHubDxe
-FSInject
-HFSPlus
-PartitionDxe
-SMCHelper

After installation, at data and privacy screen it reboots. To fix, I created temporary user per instructions here under update 2
https://www.insanelymac.com/forum/topic ... nt-2658085

What is working:
Dual monitors - 27" LED (HP & Samsung) 1080p 60hz
USB 2.0 ports - works at USB 1 speed
USB 3.0 ports - works at high speed
imessage/icloud
appstore (I unchecked play video option in preferences to avoid crash in dark mode)
Audio - analog and hdmi outputs
Sleep/wake
Clover bootloader installed in SSD

Haven't tested yet:
Kensington usb bluetooth (was working in HS)

Issues:
Safari youtube errors
USB HD Webcam dark screen - microphone won't work
Attachments
Screen Shot 2019-08-16 at 6.13.41 PM.png
Screen Shot 2019-08-16 at 6.13.41 PM.png (100.04 KiB) Viewed 296 times
Last edited by sam298 on Sun Sep 01, 2019 7:09 pm, edited 6 times in total.

 Advertising

#50713
Ignore error messages and keep typing all the commands. user temp will be created.
#51289
sam298 wrote:Followed instructions in https://vanilla.amd-osx.com/
Chose 10.14.6 (18G87)
Clover version 5045
Aug 2019 15h config.plist (Inject Nvidia checked)

kexts used:
-​ RealtekRTL8111
- FakeSMC
- Lilu
- NullCPUPowerManagement
- WhateverGreen
- XLNCUSBFix
- VoodooHDA

UEFI Drivers used in Clover
- ApfsDriverLoader
-AptioMemoryFix
-AudioDxe
-DataHubDxe
-FSInject
-HFSPlus
-PartitionDxe
-SMCHelper

After installation, at data and privacy screen it reboots. To fix, I created temporary user per instructions here under update 2
https://www.insanelymac.com/forum/topic ... nt-2658085

What is working:
Dual monitors - 27" LED (HP & Samsung) 1080p 60hz
USB 2.0 ports - works at USB 1 speed
USB 3.0 ports - works at high speed
imessage/icloud
appstore (I unchecked play video option in preferences to avoid crash in dark mode)
Audio - analog and hdmi outputs
Sleep/wake
Clover bootloader installed in SSD

Haven't tested yet:
Kensington usb bluetooth (was working in HS)

Issues:
Safari youtube errors
USB HD Webcam dark screen - microphone won't work
Please share kexts for config.plist file .
Thaks :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]