Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

User avatar
by: hugodligo
#50685
Hi everybody!

I installed successfully Parallels on my machine.
Now, I'm trying to spin up a new VM, but I'm getting only a blank screen (attached print screen). I tried many configurations, like disabling virtualization (when I tried to start the VM, the system crashed and rebooted) and 3D acceleration, but without success.
Could you help me, please?

Thanks!
Post Merged
PS: booting a VM messes my BIOS CMOS
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

 Advertising

User avatar
by: matheusmm
#50687
I could not use Parallels with Ryzen, only succeeded with VirtualBox.
User avatar
by: hugodligo
#50688
matheusmm wrote:
Fri Aug 16, 2019 5:13 pm
I could not use Parallels with Ryzen, only succeeded with VirtualBox.
@matheusmm How about the performance? I tried VirtualBox and the graphics performance was pretty slow (sluggish, lagged).
User avatar
by: matheusmm
#50695
I do not use it for games, with the guest additions installed, it works well for me.
My wife uses it only for REVIT from Autodesk, I can not compare with Parallels, but she does not complain about any issues, so I think it is working fine.

muy buenas recien instale mac os highy sierra en […]

Black Screen before installation

I had the same issue. Try unplugging and plugging […]

I too have ATI 7610m and the zip file is corrupt[…]

Ryzen 5 with Nvidia 1060

Hi @Johnata , Many thanks for reply. Sorry, toda[…]