Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

User avatar
by: mauimade71
#40294
Ok I just about got everything working. Boots up real quick. Followed the instructions exactly how it was posted. Now I was wondering why is it moving like a 600 meg laptop. And the internet browsing is like when you are on dial up I tried different browsers and it still moving slow. At first I thought it was my Wi-Fi but its not. Any suggestions or solutions would be helpful. BTW I was a AMD Toshiba laptop. With a 1 gig processor 8 gigs of ram. WD hard drive. I tried down grading to Mountain Lion and Lion. Both didn't work :crazy:

 Advertising

User avatar
by: Shaneee
#40301
It'll be the GPU. Integrated AMD GPUs aren't really support on macOS and no 3rd party driver has been created.
User avatar
by: Norton287
#40349
You try which ever you want, my GPU isn't supported and I run them all with a little lag in the interface. You can download Deeper from Titanium Software and turn off some of the Interface effects. It mostly worse when in a browser or launcher.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]