Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

#51466
Need some help, hopefully you guys can point me in the right direction.

I have a Ryzen 7 3700x build and trying to install Catalina AMD Vanilla Install via Github tools - stuck at “internet connection is required”

I’ve put Mojave on this machine using the exact same method (and kexts) 100% working usb/internet/iMessage/audio/everything, but never got the “An internet connection is required to install MacOS” at the MacOS utilities screen after I select “reinstall MacOS”

No idea what’s going on. Internet is connected 100%
Attachments
8EF3A875-07F5-40E7-B38C-99AA4D1DA5C7.jpeg
8EF3A875-07F5-40E7-B38C-99AA4D1DA5C7.jpeg (2.58 MiB) Viewed 358 times

 Advertising

#51469
Super aggravating. Hope someone can help
Post Merged
I have the following hardware if anyone is interested or if it helps:

X570 MSI Gaming Plus
Ryzen 7 3700x
Samsung NVMe 1tb
RX 580 and RTX 2080 (which I just used VESA drivers for)

Everything was working 100% in Mojave. Friend updating it - didn’t work. So tried vanilla install - got the internet error
#51647
I'm having exactly the same problem how can we fix this?

X470 AORUS GAMING 7 WIFI
AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core Processor
GSKILL 3200 mhz 16 gb ram
NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti

network manager looking like in first image and second image my kext list. anyone help?
Attachments
kext.JPG
kext.JPG (68.19 KiB) Viewed 273 times
IMAG0615.jpg
IMAG0615.jpg (1.16 MiB) Viewed 273 times
#51650
I had same problem with you. I think it's from clover. But now I'm using Catalina :D
I'm doing this with WIndows 10. Here's how I did:
1. Download macOS Catalina using gibMacOS. Don't copy to USB yet.
2. To install clover and catalina files to USB, use this Boot DIsk Utility http://cvad-mac.narod.ru/index/bootdiskutility_exe/0-5
3. You can follow this instruction for BootDiskUtililty here https://www.youtube.com/watch?v=GZ_72oP58mY&t=549s
4. copy paste config.plist and kext
5. Reboot
nassn liked this
#51651
jos wrote: Fri Oct 11, 2019 10:56 pm Same problem... workaround for me was use the older version of clover (5058) instead of the newer one (5070).
Thanks, that worked for me!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]