Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

#51733
I just built a new machine using a Gigabyte B450 Pro Wifi (1.0) as the mobo, The ethernet is the Inter I211.
I am using the vanilla method along with https://www.youtube.com/watch?v=0wACjS8XRLo as reference.

My kext/other folder currently contains :
AppleALC.kext
FakePCIID_Intel_GbX.kext
FakePCIID.kext
FakeSMC.kext
IntelMausiEthernet.kext
Lilu.kext
NullCPUPowerManagement.kext
SmallTree-Intel-211-AT-PCIe-GBE.kext
SmallTreeIntel82576.kext
WhateverGreen.kext

*my ethernet connection is fine, works in windows, even by bios sees the network connection*

When I book into the USB drive recovery and go to Network Utils, there is no connection.
ifconfig shows no EN0 or ETH0 devices.

and so as expected, when I go to install OSX I get the "server could not be reached" message.

At this point I have tried every network kext I can find with no luck.

Any help at this point would be appreciated.
Last edited by wookoouk on Wed Oct 16, 2019 11:52 am, edited 1 time in total.

 Advertising

#51736
It's a bug with Clover at the moment. Open the kext up in Windows and open the Info.plist in a text editor. I recommend Notepad++. Change the info for OSBundleRequired at the bottom to match this,
Code: Select all
<key>OSBundleRequired</key>
<string>Root</string>

My hardware are amd 2600 with rx580,and I cannot r[…]

So i try booting mac os high sierra from the AMDHS[…]

I am sorry I think I made it wrong, it should be […]

Hi guys, last day I have installed 10.14 on 2950x+[…]