Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

General chat and support for running on a Virtual Machine.
User avatar
by: donaldp
#7275
I'm having a lot of issues with downloads in this machine. I can go and download the same file in Windows and have no problems at all. Unfortunately then copying it across to the VM sometimes works and sometimes doesn't (as in the copy itself works, but then the imported file doesn't work for some reason, sending me back to square one). Any ideas why downloading is so problematic and what I can do to fix it? See pic for some examples of this behaviour...
Attachments
MacDownloadIssues.png
MacDownloadIssues.png (85.63 KiB) Viewed 605 times

 Advertising

User avatar
by: Valkiry
#7276
Set up a FTP server and transfer files that way?
User avatar
by: Shaneee
#7280
Check the network settings of the VM match your system.
User avatar
by: donaldp
#7301
Shaneee wrote:Check the network settings of the VM match your system.
Hadn't thought to look at that (new to both OSX and VM's, so can be a bit "deer in the headlight" type stuff going on ;-) ), and when I did I saw a checkbox saying "replicate physical network connection state" - let's tick that and see what happens, and voila(!), downloading like a boss now. :-) Thanks!
User avatar
by: donaldp
#7302
Valkiry wrote:Set up a FTP server and transfer files that way?
The issue there is auto-installer doing the downloading directly. Fortunately the issue is fixed now anyway, but thanks for the suggestion.
User avatar
by: donaldp
#7308
Took a bit more fiddling, but got there in the end. Happy man. :-)
Attachments
20160920_163614.jpg
20160920_163614.jpg (2.3 MiB) Viewed 596 times
User avatar
by: mv93
#7859
Benhu wrote:Hi there, I'm getting stuck on VM Swap Subsystem is ON. Any ideas? Thanks
no one ?? i'm with same problem
User avatar
by: Shaneee
#7860
mv93 wrote:
Benhu wrote:Hi there, I'm getting stuck on VM Swap Subsystem is ON. Any ideas? Thanks
no one ?? i'm with same problem
You've already made a support topic to which I've replied to...
User avatar
by: kostas22
#8578
Hello guys , i need some help. If i update the vm-image through app-store and replace the kermel via maping the virtual disk, vmware still says that my virtual CPU was enter the shutdown state, any ideas ?
User avatar
by: Shaneee
#8579
You'll need to boot without the caches. UseKernelCache=No
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]