Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

#26433
Wow, finally got my Avid Audio Interface up and running. Because of sync issues Protools and Logic were reporting conflicts between audio and midi. I was not able to play any audio via USB even in the finder, after 10 seconds the quick view function of OSX got screwed up. Thanks a ton tikizondo94.
tikizondo94 liked this

 Advertising

#26436
SpritofDust wrote: Mon Sep 04, 2017 2:06 pm
tikizondo94 wrote: Fri Sep 01, 2017 7:35 pm Give this one a shot. I made small edits but it may help with your timer issues.
I'm suffering same issue.
How can I fix it?
Where did you editing in config.plist?
Send me your config list. Ill see what i can do
SpritofDust liked this
#26505
tikizondo94 wrote: Tue Sep 05, 2017 12:17 am
SpritofDust wrote: Mon Sep 04, 2017 2:06 pm
tikizondo94 wrote: Fri Sep 01, 2017 7:35 pm Give this one a shot. I made small edits but it may help with your timer issues.
I'm suffering same issue.
How can I fix it?
Where did you editing in config.plist?
Send me your config list. Ill see what i can do
Here is my config.plist link.
https://www.dropbox.com/s/hln1n5attn4mv ... t.zip?dl=0
#26532
SpritofDust wrote: Tue Sep 05, 2017 1:40 pm
tikizondo94 wrote: Tue Sep 05, 2017 12:17 am
SpritofDust wrote: Mon Sep 04, 2017 2:06 pm

I'm suffering same issue.
How can I fix it?
Where did you editing in config.plist?
Send me your config list. Ill see what i can do
Here is my config.plist link.
https://www.dropbox.com/s/hln1n5attn4mv ... t.zip?dl=0
See what this does for you..
SpritofDust liked this
#26672
SpritofDust wrote: Thu Sep 07, 2017 12:39 pm @tikizondo94, I still suffer this issue. Your config.plist looks like not working for my system.
Whats speed are you running your cpu you at?
SpritofDust liked this
#26678
tikizondo94 wrote: Thu Sep 07, 2017 8:01 pm
SpritofDust wrote: Thu Sep 07, 2017 12:39 pm @tikizondo94, I still suffer this issue. Your config.plist looks like not working for my system.
Whats speed are you running your cpu you at?
My CPU running 3.8GHz. of course I edited config.plist properly.
#26713
Does the config just not load in general or it still causes the sync issues?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]