Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

 Advertising

User avatar
by: Shaneee
#2213
I see your accessing the forum using 10.11.5 Is this a VM or a rea Mac? You could possibly install onto the HDD that way. Switch the kernel then put the HDD back into your AMD PC. I'm not sure what is causing this stall. I've had it a couple times on Yosemite and using -f (UseKernelCache=No) normally fixes it.
User avatar
by: Shaneee
#2215
Hmm in that case probably best to leave it as not to mess with it.

Lets experiment to find a fix for this issue. Navigate to /System/Libray/Prelinkedkernels and remove the prelinkedkernel file. Now install the AppleKeyStore kext that your Mac uses into your USB. Maybe there is a corrupt kext.
User avatar
by: Mistah_Sheep
#2216
I replaced the kext from my Mac and even replaced FakeSMC (because that's where it gets stuck now) but still AppleKeyStore starting and FakeSMCKeyStore: started
User avatar
by: Shaneee
#2217
Try PCIRootUID=1 as a bootflag. Also what GPU do you have?
User avatar
by: Shaneee
#2219
Try with GraphicsEnabler=No
User avatar
by: Shaneee
#2222
Are you using the built in ATI graphics? That may well be the issue. Looking at the Veriton L410 it doesn't have dedicated graphics.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]