Welcome to AMD OS X

Why not register now to gain full access.

Tutorials for the installation and post install.
#38377
use -radvesa in that case.

What does " i cannot boot to Mac" mean exactly. What's the error ?

 Advertising

#38394
What does " i cannot boot to Mac" mean exactly.
Screen go blank after initial boot, even if i disable injectATI still no display.

What's the error ?
IOGraphics flags 0x41 (0x51). I think it is kernel panic
#38396
Are you getting a black screen or the error ? You have to be clear on what you are doing and the results.. otherwise it's hard for me to help you

The error is unusual. Is serial IO/super IO disabled ?
#38415
Are you getting a black screen or the error ? You have to be clear on what you are doing and the results.. otherwise it's hard for me to help you.
Sorry for my bad explanation, i get the error first and then after that the screen go blank and my monitor lost connection. Before installing the two kext, if something like this happening I just need to disable InjectATI and then I can successfuly boot again (video memory just 7mb). But after installing that kext, even if i disable InjectATI, disable RadDeInit, still cannot successfully boot and just go into blank screen.

Is serial IO/super IO disabled ?
Yes, i already recheck and it is disabled
#38416
Use FB name = Hoolock

And send me your VBIOS, use GPU-Z in windows.
#38441
@AlGrey

Use FB name = Hoolock
I'm still reinstalling the mac, will try it after reinstall

Here is my GPU screenshot.
Attachments
GPU.gif
GPU.gif (28.33 KiB) Viewed 712 times
#38462
click the arrow next the BIOS VERSION to dump the VBIOS.
#38474
must be a rebranded HD 5570 :lol: id 0x6742 = Whistler LE [Radeon HD 6610M/7610M] / AMD Radeon HD 6570 or the rebranded HD 7500/7600 which are using the AMD6000Controller and not the AMD5000Controller.

use no fake ID, FB name = Cattail + injectATI + RadDeInit

try with a HDMI or DP cable .. can't guarantee success out of the box with DVI (might require patching the connectors)
#38527
use no fake ID, FB name = Cattail + injectATI + RadDeInit
screen just looping on this text
"IOConsoleUsers : time(0) 0->0, lln 0, llk 1,"
"IOConsoleUsers: gIOScreenLockState 3, hs 0, bs 0, now 8, sm 0x0"
if i disable InjectATI, it can successfully boot (vga memory just 7mb)

try with a HDMI or DP cable
I'm using HDMI cable
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]